Çorum Mercek Haber

Yahya Çoban, Milli Eğitim Müdürü oldu

Yahya Çoban, Milli Eğitim Müdürü oldu

Çorum Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban, Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi.  Çoban, yeni görevine resmen başladı.

Çorum’da 6 yıldır İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Seyit Ali Büyük, Konya’ya tayin oldu.

Büyük’ün, Konya’ya atanmasının ardından boşalan göreve ise Yahya Çoban getirildi.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Çoban, “Çorum İl Milli Eğitim Müdürü olarak yeni görevime başlamış bulunmaktayım. Allah yapacağımız hizmetleri hayırlı eylesin, memleketimiz Çorum’da bizi mahcup etmesin inşallah” ifadesini kullandı.

Yahya Çoban’dan boşalan Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü’ne ise Levent Tuzcu’nun getirildiği öğrenildi.

YAHYA ÇOBAN KİMDİR

İl Milli Eğitim Müdürü Yahya Çoban, 1973 yılında Çorum’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Çorum’da tamamladı. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih, Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde, Eğitim Yönetimi, Teftiş, Planlama ve Ekonomisi alanında tamamladı. Öğretmenlik mesleğine 1996 yılında İstanbul’da başladı. İstanbul ve Çorum’da çeşitli okullarda öğretmenlik, müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. Ordu – Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde ve Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2017-2019 yılları arasında  Çorum Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü görevinde bulundu.

25.02.2019 tarihi itibariyle Çorum İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevine başlayan Yahya Çoban, evli ve iki çocuk babasıdır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ