Çorum Mercek Haber

“Çorumlularla gurur duyuyoruz”

“Çorumlularla gurur duyuyoruz”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çorumluların hiçbir zaman AK Parti davasının boynunu eğdirmediğini ifade ederek, “Her daim milli iradenin yanında yer aldınız. Bu seçimde de Çorum’da yükselen gür sedayı tüm Türkiye değil tüm dünya duyacaktır. Çünkü sizler kahraman Çorumlusunuz” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Çorum İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Bazı toplantılara katılmak, ziyaretler düzenlemek ve açılışlar yapmak üzere Çorum’a gelen Bakan Kasapoğlu, ilk olarak Sungurlu İlçesini ziyaret etti. Sungurlu’da Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Milletvekilleri ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Kasapoğlu, esnaf gezisinin ardından AK Parti seçim bürosunun açılışını yaptı.

Sungurlu temaslarının ardından Çorum’a hareket eden Bakan Kasapoğlu, AK Parti Çorum İl Başkanlığı’nda partililer bir araya geldi.

Ziyarette AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatı, İlçe Teşkilatları, İlçe Belediye Başkan Adayları ve partililer hazır bulundu.

ÇORUM’UN ENİŞTESİ…

Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Bakan Kasapoğlu’nun da bir Çorumlu olduğunu kaydederek, “Bizde hanım nereliyse oralı oluyoruz. Çorum sizi damadı ve eniştesi olarak görüyor” dedi.

“GENÇLİĞE DOKUNMAMIZ LAZIM”

Daha sonra konuşan Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ise Çorum’a yapılan yatırımlar nedeni ile Bakan Kasapoğlu’na teşekkür ederek, “Biz parti olarak gençlerimize siyasal ve sportif anlamda her düzenlemeyi yapan bir partiyiz. Gençlerimiz için birçok spor tesisi ve gençlik merkezleri yapıldı. Çorum’umuzun hemen hemen her köşesinde yapılan bu tesislerden gençlerimiz yararlanmaktadır. Yeterli mi tabi ki yeterli değildir” diye konuştu.

Gençlere ulaşmak ve gönüllerine dokunmak gerektiğini de kaydeden Kaya, “Gençliği anlamamız lazım. Onlara daha çok ulaşmak lazım. Bu seçimin en büyük değeri onlara ulaşmak ve dokunmaktır” şeklinde konuştu.

“YURT İHTİYACI OLMAYAN İLLER ARASINDAYIZ”

Çorum Milletvekilleri Erol Kavuncu da Çorum’a yapılan yurtlar ile kentin yurt sorunun ortadan kaldırıldığını kaydederek, “Yapılan yatırımlar ile Çorum’da yurt kapasitesini binden, 6 bin 300 çıkarttık. Yurt ihtiyacı olmayan illeri arasındayız” dedi.

Konuşmasında gençliğin önemi de vurgu yapan Kavuncu; “Bir milletin en önemli sermayeleri ne yer altı neden köprü zenginlikleridir. En önemli sermaye iyi yetişmiş gençlik ve nesilleridir.Stadımızın tamamlanması ile birlikte uluslararası müsabakalarda Çorum’da yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

KASAPOĞLU: “ÇORUM, BENİM MEMLEKETİM”

Son olarak konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise Çorum’da olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bir Çorumlu olmaktan dolayı mutluyum. Memleketimden olmanın mutluluğunu heyecanını yaşıyorum. Buranın bir damadı olarak, benim için bugün çok önemli bir gündür” dedi.

Çorum’u bir memleketi olarak gördüğünü anlatan Bakan Kasapoğlu, “Çorum hem memleketim, hem de Ankara’da her daim gündemimizde olan bir şehrimizdir” şeklinde konuştu.

Çorum’a bakanlık olarak birçok tesis kazandırdıklarını kaydeden Bakan Kasapoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Çorum’umuzun gençlerini yarınlara kazandırmak adına birçok tesis inşa ettik. Buradaki tek amacımız ise gençlerimizi yarınlara donanımlı bir mücevher olarak hazırlamak ve yetiştirmektir” diye konuştu.

“ÇORUM HER DAİM YANIMIZDA OLDU”

Çorum’un her seçimde AK Parti’nin yanında olduğunu belirten Kasapoğlu, “Çorumlular hiçbir zaman bu davanın boynunu eğdirmedi. Her daim milli iradenin yanında yer aldı. Bu seçimde de Çorum’da yükselen gür sedayı tüm Türkiye değil tüm dünya duyacaktır. 31 Mart’ta Çorum’a AK Parti’nin ulu sancağını yeninden dikene kadar bir ve beraber olacağız. Diri ve bir olarak omuz omuza çalışacağız. Çünkü sizler kahraman Çorumlusunuz” dedi.

Konuşmasının sonunda Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve yönetimini de tebrik eden Bakan Kasapoğlu, “Teşkilatımız göreve yeni başladı. Bu yolda kendilerine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bakan Kasapoğlu parti ziyaretinin ardından esnaf ziyareti yaparken, Bekir Aksoy İlköğretim Okulu’nu hizmete açtı.

Kasapoğlu, Çorum simidi ve Çorum leblebisinin tadına bakarak kendi elleriyle kavurduğu leblebiyi beraberindekilere ikram etti.

Güreş dalında Dünya 2.’si olan Fatih Erdin’i de evinde ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, Mahmut Atalay Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti ve Hitit Üniversitesi 15 Temmuz Spor Kompleksi’nin açılışını gerçekleştirdi.

‘Demokrasiye ilk adım” programı kapsamında ilk defa oy kullanacak olan öğrenciler ile bir araya gelen Bakan Kasapoğlu, Amatör Spor Kulübü yöneticileri ile bir araya geldi.

Kasapoğlu, Laçin, Dodurga ve Oğuzlar ilçelerini ziyaretten ettikten sonra geç saatlerde Çorum’dan ayrıldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ