Çorum Mercek Haber

15 Temmuz Spor Kompleksi açıldı

15 Temmuz Spor Kompleksi açıldı

Hitit Üniversitesi’nin Kuzey Yerleşkesine inşa edilen 15 Temmuz Spor Kompleksi’nin açılışı, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılış törenine Bakan Kasapoğlu’nun yanı sıra, Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Zeki Gül, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Dualar eşliğinde açılışı gerçekleştirilen 15 Temmuz Spor Kompleksi’nin kurdelesini protokol mensupları birlikte kesti.

Açılış sonrası Bakan Kasapoğlu ve beraberindekiler, spor salonunda incelemelerde bulunurken, sporcularla da bir araya geldiler.

Gençlerle buluşmanın ardından aynı salonda amatör spor kulüplerinin temsilcileriyle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, amatör sporun sorunlarını dinledikten sonra yaptığı konuşmada, Çorum’u spor kenti yapacaklarının altını çizerken, bu yolda üzerlerine düşen ne varsa fazlasıyla yapacaklarını kaydetti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ