Çorum Mercek Haber

İYİ Parti’nin Çorum Adayı Bilgi Terlemezoğlu

İYİ Parti’nin Çorum Adayı Bilgi Terlemezoğlu

İYİ Parti’nin Çorum Belediye Başkan adayı Yüksek Harita Mühendisi Dr. Bilgi Terlemezoğlu oldu.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Çorum Belediye Başkan Adayı olarak Yüksek Harita Mühendisi Dr. Bilgi Terlemezoğlu’nu gösterdi.

Terlemezoğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında; tüm Çorumlulara Genel Başkan Akşener’in selamını ileterek, “Çorum İYİ olacak. Yarınlarımız güneşli ve güzel olacak. Sizlere hizmet için İYİ insanları görevlendiriyorum” dediğini açıkladı.

Terlemezoğlu, Çorum halkı için en iyi hizmeti vermenin çabasında olacağını vurguladı.

DR. BİLGİ TERLEMEZOĞLU KİMDİR

1978 yılında Çorum’un Dodurga ilçesinde dünyaya gelen Dr. Bilgi Terlemezoğlu, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendislik Bölümü’nden mezun oldu.

Daha sonra aynı Üniversite’nin Fen Bilimleri Enstitüsü, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü Anabilim Dalı’nı bitirerek, Jeodezi ve Fotogrametri Yüksek Mühendisi unvanı aldı.

2002-2005 yılları arasında Ürdün Kraliyet Sarayı’nda deniz-kara inşaatları, içme suyu hattı, su depoları, su alma yapıları ve pompa istasyonları projelerinde çalıştı.

2006-2007 yılları arasında Cezayir’de tren yolları, viyadükleri ve tünelleri projelerinde görev aldı. 2007-2018 yılları arasında İstanbul, İzmir, Aydın, Kahramanmaraş, Gümüşhane, Trabzon, Balıkesir, Kayseri, Antalya ve Ankara illeri ile Moğolistan, Arnavutluk ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde rüzgâr enerjisi, güneş enerjisi, barajlar, hidroelektrik enerji, tüneller ve su hattı projelerinde çalıştı. Terlemezoğlu, 2018 yılı içerisinde doktorasını tamamlayarak doktorluk ünvanını aldı.

Bilgi Terlemezoğlu, evli ve 1 çocuk babasıdır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ