Çorum Mercek Haber

Belediye başkan adayından noter onaylı taahhüt…

Belediye başkan adayından noter onaylı taahhüt…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kargı Belediye Başkan Adayı Kemal Dümenci, projelerini açıklayarak, halktan yetki alıp göreve getirilmesi halinde 5 yıllık görev süresi boyunca bu projeleri hayata geçirememesi durumunda tekrar aday olmayacağına söz verdi.

“Söz uçar yazı kalır” diyen Dümenci, hem projelerini, hem de başarısız olması halinde tekrar aday olmayacağını notere onaylattı.

CHP Kargı Belediye Başkan Adayı Kemal Dümenci, projelerini farklı bir şekilde açıklayarak da bir ilke imza attı.

Projeleriyle birlikte Kargı noterine giden Dümenci, seçildiği zaman 5 yıl içerisinde projelerini gerçekleştiremediği takdirde bir daha aday olmayacağını notere onaylattırdı.

“BELEDİYE BAŞKANI, SÖZÜNÜN ERİ OLMALI”

Konuyla ilgili açıklama yapan Kemal Dümenci, “Seçilmemiz halinde, görev süremiz sonunda taahhüt ettiğimiz projelerimizi gerçekleştiremediğimiz taktirde bir sonraki dönem için aday olmayacağımıza noter huzurunda söz verdik. Bizim düşüncemize göre vaatlerini yerine getiremeyen bir başkan görevde kalmamalıdır. Seçim süresince çeşitli vaatlerle vatandaşlarımızın oylarına talip olup da sonradan yapmamak ya da yapamadım demek bir başkana yakışmaz. Biz yapamayacağımız hiç bir şeye söz vermiyoruz. Söz verip de yapamayacaksak da bir daha vatandaşımızın karşısında çıkmayız’’ şeklinde konuştu.

“ÜRETEN KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLEN BİR KARGI”

Kargı’yı kendi dinamikleriyle ayağa kaldıracaklarını belirten Dümenci, ‘Üreten, kendi ayakları üzerinde durabilen bir Kargı’ sloganıyla hareket ediyor.

Dümenci, “Kargımız artık kabuğunu kırmalı, biz Kargımızı kendi dinamikleriyle, üreterek bölgede bir marka haline getireceğiz. Yıllardır her seçimde Kargı marka olacak, oldu, oluyor gibi cümleleri duyduk. Ama bu söz bir türlü slogandan öteye gitmedi. Çünkü üretim olmadı. Biz bunu başaracağımıza inanıyoruz. Biz projelerimize güveniyoruz ve 5 yılda bu projeler ile Kargımızı kalkındıracağımızdan da eminiz. Halkımızdan bu anlamda güzel tepkiler alıyoruz. Eğer halkımız bize bu görevi layık görürse tüm projelerimizi 5 yıl içerisinde gerçekleştireceğiz’’ dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ